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J-GLOBAL ID:200901054861601065
Update date: Aug. 20, 2022
Ikeda Kiyokazu
イケダ キヨカズ | Ikeda Kiyokazu
Affiliation and department:
Job title:
Associate Professor
Research field (3):
Food sciences
, Functional biochemistry
, Home economics, lifestyle science
Research keywords (6):
穀物科学
, 分子調理学
, 蕎麦学
, Cereal Science
, Molecular Cookery Science
, Buckwheat Science
Research theme for competitive and other funds (6):
MISC (116):
Books (50):
-
食べ物と健康1(編集)
化学同人 2004
-
予防医学の権威がすすめる健康食事典(項目 そば)
朝日新聞社 2004
-
そば打ち教本-全麺協・素人そば打ち段位認定制度公認テキスト
柴田書店 2004
-
ダッタン蕎麦百科(監修)
柴田書店 2004
-
食べ物と健康1(編集)
化学同人 2004
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Education (4):
- - 1972 Kyoto University
- - 1972 Kyoto University Graduate School, Division of Agriculture
- - 1970 Kyoto Institute of Technology
- - 1970 Kyoto Institute of Technology Faculty of Textile Science and Technology
Professional career (1):
Committee career (3):
- 1998 - 2001 日本調理科学会 近畿支部委員
- 2001 - 日本栄養・食糧学会 参与、 近畿支部役員(運営委員)
- 1998 - 国際蕎麦研究学会(The International Buckwheat Research Association) 学会誌副編集長
Awards (2):
- 1994 - 兵庫県栄養改善研究会会長賞受賞
- 1993 - 兵庫県栄養改善研究会奨励賞受賞
Association Membership(s) (9):
日本食物繊維学会
, 日本微量元素学会
, 日本家政学会
, 日本調理科学会
, 食品科学工学会(The Institute for Food Science and Technology)
, 米国穀物化学会(American Association of Cereal Chemists)
, 日本農芸化学会
, 日本栄養・食糧学会
, 国際蕎麦研究学会(The International Buckwheat Research Association)
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