Rchr
J-GLOBAL ID:200901054874324656   Update date: Jan. 17, 2008

YING AN

アン イン | YING AN
Affiliation and department:
Job title: 大学院生(博士課程)
Research keywords  (2): 分子生物学 ,  微生物
Research theme for competitive and other funds  (2):
  • 2001 - 2004 発酵乳の製造に用いる乳酸菌の研究
  • 乳酸菌の生理活性についての研究
MISC (3):
  • 内モンゴルにおける伝統乳製品の栄養成分の分析. 中国畜産と食品. 1995. 2(1)
  • 新型発酵乳飲料についての研究. 内モンゴル農牧学院学報. 1995. 16(2)
  • 果物と野菜におけるPPO酵素の抽出方法の研究. 内モンゴル農牧学院学報. 1993. 14(5)
Education (2):
  • - 1988 中国大連軽工業学院 食品工程学部 食品工程専攻
  • 中国無錫軽工業学院 食品科学研究科 食品科学
Professional career (1):
  • 工学学士 (中国大連軽工業学院)
Work history (3):
  • 1995 - 1999 中国内モンゴル農業大学食品科学与工程学部 講師
  • 1994 - 1999 日中合作プロジェクトJICA協力団 乳製品の製造について
  • 項目 研究員
Association Membership(s) (2):
中国*医学会 ,  中国畜産加工学会
※ Researcher’s information displayed in J-GLOBAL is based on the information registered in researchmap. For details, see here.

Return to Previous Page