Rchr
J-GLOBAL ID:200901057058902225   Update date: Jun. 30, 2022

Tajima Makoto

タジマ マコト | Tajima Makoto
Affiliation and department:
Job title: professor
Research field  (1): Food sciences
Research keywords  (2): 食品の生理機能 ,  food function
Research theme for competitive and other funds  (3):
  • 食品の生理機能
  • 食品の嗜好成分の解明
  • Taste of Foods
MISC (18):
Books (1):
  • 食品・栄養にまつわるホントとウソのQ&A
    カザン 2009 ISBN:9784876895960
Education (4):
  • - 1971 The University of Tokyo
  • - 1971 The University of Tokyo Graduate School, Division of Agricultural Science
  • - 1966 The University of Tokyo
  • - 1966 The University of Tokyo Faculty of Agriculture
Professional career (1):
  • (BLANK)
Committee career (7):
  • 2002 - 日本家政学会 評議員
  • 1997 - 日本食品保蔵科学会 理事,編集委員
  • 1995 - フードシステム研究会 理事
  • 1989 - 食品微生物学会 評議員
  • 1985 - 日本食品科学工学会 評議員,理事,編集委員,総務委員
Show all
Association Membership(s) (11):
フードシステム研究会 ,  日本食品保蔵科学会 ,  食品微生物学会 ,  調理科学会 ,  日本家政学会 ,  日本食品衛生学会 ,  日本栄養・食糧学会 ,  日本食品科学工学会 ,  日本分析化学会 ,  日本化学会 ,  日本農芸化学会
※ Researcher’s information displayed in J-GLOBAL is based on the information registered in researchmap. For details, see here.

Return to Previous Page