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J-GLOBAL ID:200901057486926570
Update date: Nov. 18, 2004
Tachi Kazuhiko
タチ カズヒコ | Tachi Kazuhiko
Affiliation and department:
旧所属 岐阜大学 大学院連合農学研究科 博士課程 生物資源科学
About 旧所属 岐阜大学 大学院連合農学研究科 博士課程 生物資源科学
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Job title:
大学院学生(博士課程)
Research field (1):
Food sciences
Research keywords (2):
食品科学
, Food Science
Research theme for competitive and other funds (2):
2000 - 2004 乾熱卵白が生中華麺の物性、構造に及ぼす影響
2000 - 2004 Effect of Egg White Dry-Heated on Physical Properties and Structure of Noodles
MISC (3):
中華麺の物性、構造に及ぼす乾熱卵白添加の影響. 日本食品科学工学会誌. 2004. 51巻 10号 456-462
小麦タンパク質の製麺特性
牛初乳・細胞区分中のポリリボヌクレオペプチドについて
Education (4):
- 1994 Gifu University
- 1994 Gifu University Graduate School, Division of Agriculture
- 1992 Gifu University
- 1992 Gifu University Faculty of Agriculture
Professional career (2):
(BLANK)
学工(農学) (岐阜大学)
Association Membership(s) (2):
日本調理科学会
, The Japan Society of Cookery Science
※ Researcher’s information displayed in J-GLOBAL is based on the information registered in
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