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J-GLOBAL ID:200901075198040574   Update date: Aug. 01, 2022

Abe Keiko

アベ ケイコ | Abe Keiko
Affiliation and department:
Research field  (1): Food sciences
Research keywords  (4): 食品科学・栄養化学 ,  生物機能開発化学 ,  Food Science und Nutritional Chemistry ,  Biological Function Development Chemistry
Research theme for competitive and other funds  (4):
  • 植物性食品タンパク質の生化学・分子生物学
  • 味覚情報伝達の分子生物学
  • Biochemistry and Molecular Biology of Plant Food Proteins
  • Molecular Biology of Taste Signal Transduction
MISC (114):
Professional career (1):
  • (BLANK)
Awards (1):
  • 1986 - 日本栄養・食糧学会奨励賞
Association Membership(s) (4):
日本味と匂学会 ,  日本栄養食糧学会 ,  日本生化学会 ,  日本農芸化学会
※ Researcher’s information displayed in J-GLOBAL is based on the information registered in researchmap. For details, see here.

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