Rchr
J-GLOBAL ID:200901079172085133   Update date: Apr. 12, 2024

Hoshi Yuji

ホシ ユウジ | Hoshi Yuji
Affiliation and department:
Job title: Professor
Research field  (1): Food sciences
Research keywords  (3): 食品タンパク質 ,  Functional Propeties ,  Food Protein
Research theme for competitive and other funds  (2):
  • 1992 - 1992 熱伝達率の変化を利用したゲル化温度測定システムの構築
  • 1988 - 1988 市販分離大豆タンパク質のゲル化に及ぼす吸湿の影響
Papers (8):
more...
MISC (39):
more...
Books (4):
  • 健康からみた応用食品学(共著)
    アイ・ケイコーポレーション 2004
  • 大豆の科学(共著)
    朝倉書店 1992
  • 食物心理学-価値感と欲求の科学-(共著)
    食品資材研究会 1991
  • フローシート 食品学実験(共著)
    弘学出版 1989
Professional career (1):
  • Doctor(Agriculture) (Tohoku University)
Association Membership(s) (1):
日本食品工業学会
※ Researcher’s information displayed in J-GLOBAL is based on the information registered in researchmap. For details, see here.

Return to Previous Page