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J-GLOBAL ID:200901079773514341   Update date: May. 15, 2020

Fukuda Yasuki

フクダ ヤスキ | Fukuda Yasuki
Affiliation and department:
Research field  (1): Applied biochemistry
Research keywords  (2): 応用微生物 ,  Applied microbiology
Research theme for competitive and other funds  (6):
  • 2004 - 2008 米糠ヘミセルロースおよびその分解産物の生化的機能の研究
  • 2004 - 2008 Studying on a biological function of Rice bran hemicellulose and its derivatives
  • 1996 - 2006 DNAの遺伝情報以外の生理機能解明への研究
  • 1996 - 2005 Studying on a possible physiological function of DNA other than as a carrige of genetic information
  • 1995 - 2005 食品より抽出した物質における特異的な真核微生物の成育阻害作用の研究
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MISC (21):
Books (4):
  • 食品学実習書
    東京教科書出版株式会社 1993
  • Experiments in food technology
    tokyo kyokasyo shuppan Co. Ltd. 1993
  • 酵母のバイオテクノロジー
    学会出版センター 1988
  • Biotechnology of a yeast
    1988
Professional career (1):
  • (BLANK) (Kyoto University)
Awards (1):
  • 1996 - 日本生物工学会論文賞
Association Membership(s) (2):
日本生物工学会 ,  日本農芸化学学会
※ Researcher’s information displayed in J-GLOBAL is based on the information registered in researchmap. For details, see here.

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