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J-GLOBAL ID:200901083609986213   Update date: Aug. 19, 2022

HAMADA Naoko

HAMADA Naoko
Affiliation and department:
Research field  (3): Aquaculture ,  Wood science ,  Applied biochemistry
Research keywords  (9): traceability ,  Safety Management in Food Supply Chain ,  Food Science ,  分析化学 ,  遺伝子工学 ,  環境修復 ,  Analytical Chemistry ,  Genetic Engineering ,  Bioremediation
Research theme for competitive and other funds  (12):
  • 2000 - 魚の鮮度管理用バイオセンサーの開発
  • 2000 - 脱水シートを用いた食品の鮮度保持に関する研究
  • 2000 - 食品分析用バイオセンサーの開発
  • 2000 - 微生物による内分泌かく乱物質の分解に関する研究
  • 2000 - Development of biosensor for fish freshness control based on K value
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MISC (16):
Books (3):
  • Food science learned from basics
    SEIZANDO-SHOTEN PUBLISHING CO.,LTD 2010
  • Advanced Inspection Technology of Agricultural Products and Foods
    CMC Publishing Co.,LtdCMC 2010
  • Freshness management manual of marine products
    2008
Works (6):
  • K値指標に基づいた温度管理システムによる品質評価法の開発
    2000 -
  • 脱水シートを用いた水産食品の鮮度保持効果に関する研究
    2000 -
  • 有機スズ化合物の微生物による分解
    2000 -
  • Development of quality assurance using temperature control based on K value
    2000 -
  • Studies on Keeping freshness of seafood using dehydrate sheet
    2000 -
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Education (2):
  • - 1988 Hokkaido University School of Science Chemistry
  • - 1988 Hokkaido University Faculty of Science
Professional career (2):
  • (BLANK)
  • (BLANK)
Work history (10):
  • 2010/01 - 現在 Tokyo University of Marine Science and Technology Professor
  • 2007/04 - 2009/12 Tokyo University of Marine Science and Technology Associate Professor
  • 2003/10 - 2007/03 Tokyo University of Marine Science and Technology Research assistant
  • 2000/03 - 2003/09 Tokyo University of Fisheries research assistant
  • 1999 - 2000 The University of Tokyo Graduate School of Science
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Committee career (4):
  • 2012/06 - 現在 社団法人 海洋水産システム協会 水産物フードシステム産地市場品質・衛生管理指導産地市場高度化分科会委員
  • 2011/08 - 2012/05 三崎漁港(本港地区)衛生管理協議会 委員長
  • 2010/07 - 2011/03 (株)流通システム研究センター 農林水産省食品流通高度化推進調査事業」調査検討会検討会委員
  • 2005/06 - 2007/03 海洋水産システム協会 ブランド・ニッポン 漁獲物生産システム開発事業 検討会委員
Awards (1):
  • 2011/12 - Food Action Nippon Food Action Award/research and development field Biothermometer
Association Membership(s) (7):
日本食品科学工学会 ,  日本調理科学会 ,  日本繊維学会 ,  日本環境学会 ,  電気化学会 ,  日本応用糖質科学会 ,  日本水産学会
※ Researcher’s information displayed in J-GLOBAL is based on the information registered in researchmap. For details, see here.

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