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J-GLOBAL ID:200901083879633576   Update date: Sep. 19, 2022

Fujiwara Hiroshi

フジワラ ヒロシ | Fujiwara Hiroshi
Affiliation and department:
Job title: 教授
Research field  (2): Food sciences ,  Polymer chemistry
Research keywords  (4): 食品の科学 ,  高分子の科学と繊維 ,  Food Science ,  Polymer Science and Fibers
Research theme for competitive and other funds  (6):
  • 1996 - 2002 加工澱粉を用いた冷凍耐性豆腐の製造に関する基礎的研究
  • 1996 - 2002 Basic Preparation Studies on Freezable T(]J1155[)fu Using Modified Starch.
  • 1985 - 1995 架橋型湿式紡糸法による高強力ポリビニルアルコールの繊維の結晶格子の乱れに関する研究
  • 1985 - 1995 Studies on Crystal Lattice Distortion of High Strength Poly(vinyl alcohol)Fibers prepared by Crosslinking/Wet spinning
  • 1987 - 1991 粉末油脂の構造と性質について
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MISC (93):
  • Research of Product Development and Merchandise on Akoho Natural Salts (Amashio) Containing Natural Bitters as Traditional Natural Salts. Osaka Jonan Women's Junior College Bulletin of Research. 2002. 37. 33-47
  • 天然苦汁を含有する昔の塩である「赤穂の天塩(あましお)」の開発経緯とその商品学に関する研究. 大阪城南女子短期大学研究紀要. 2002. 37. 33-47
  • Research of Product Development and Merchandise on Akoho Natural Salts (Amashio) Containing Natural Bitters as Traditional Natural Salts. Osaka Jonan Women's Junior College Bulletin of Research. 2002. 37. 33-47
  • Basic Preparation Studies on Freezable ToFu Using Modified Tapioca Starch (NO.3). Osaka Jonan Women's Junior College Bulletin of Research. 2001. 36. 31-48
  • 加工澱粉を用いた「冷凍耐性豆腐」の製造に関する基礎的研究(第3報). 大阪城南女子短期大学研究紀要. 2001. 36. 31-48
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Books (1):
  • 架橋型湿式紡糸法による高強力・高弾性率ポリビニルアルコール繊維の製造技術に関する基礎的研究
    京大工学博士論文 1991
Works (32):
  • 落花生の殻のアンモニア,メチルメルカプタン,及びイソ吉草酸に対する消臭作用に関する基礎的研究.大阪城南女子短期大学,研究紀要38 1-12頁
    2004 -
  • 超高強力高弾性率ポリビニルアルコール繊維の製造
    1988 - 1995
  • 粉末油脂の構造と機能に関する研究
    1993 -
  • 架橋型湿式紡糸法による高強力ポリビニルアルコール維談の結晶格子の乱れに関する研究
    1993 -
  • Structure and Properties of Powdered Oil and Fat
    1993 -
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Professional career (2):
  • (BLANK) (Kyoto University)
  • (BLANK) (Kyoto University)
Association Membership(s) (1):
ポバール会
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