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J-GLOBAL ID:200901089323917727   Update date: Sep. 15, 2022

Mase Tamio

マセ タミオ | Mase Tamio
Affiliation and department:
Job title: Professor of Food Chemistry
Research field  (3): Food sciences ,  Applied microbiology ,  Functional biochemistry
Research keywords  (8): 酵素 ,  加工 ,  栄養 ,  食品 ,  Enzyme ,  Processing ,  Nutrition ,  Food
Research theme for competitive and other funds  (8):
  • 2009 - 2012 熱帯植物の花から分離した酵母の産生する各種酵素の食品加工への応用
  • 2007 - 2012 食品産業における未利用資源の有効利用
  • 2007 - 2011 ネペンテスから分離した酵母の食品加工への有用性の評価
  • 2008 - 2010 スプラウト栽培における各種未利用食品素材の利用
  • 2007 - 2010 ネペンテスから分離したPseudozyma sp.I-8の産生する酵素の精製と食品加工への応用
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Papers (1):
MISC (5):
Books (1):
  • N-ブック 実験シリーズ 食品学実験
    建白社 2009 ISBN:9784767903811
Education (1):
  • - 1969 Tohoku University Faculty of Agriculture
Professional career (1):
  • 工学 (福井大学)
Committee career (1):
  • 2008 - 日本生物工学会 代議員
Association Membership(s) (4):
日本食品科学工学会 ,  日本ビタミン学会 ,  日本生物工学会 ,  日本農芸化学会
※ Researcher’s information displayed in J-GLOBAL is based on the information registered in researchmap. For details, see here.

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