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J-GLOBAL ID:200901089735001379   Update date: Sep. 24, 2022

Miyake Yoshiaki

ミヤケ ヨシアキ | Miyake Yoshiaki
Affiliation and department:
Job title: Professor
Research field  (1): Food sciences
Research keywords  (4): 機能性成分 ,  カンキツ ,  Food processing ,  Food materials
Research theme for competitive and other funds  (2):
  • カンキツ果実に含まれる機能性成分に関する研究
  • Studuy for preparation of functional food mateials by fermantation of Aspergillus
Papers (17):
Patents (3):
  • 柑橘果実由来の抗酸化性物質
  • フラボノイド化合物及びその製造方法
  • レモン発酵物及びその製造方法
Education (2):
  • 1987 - 1989 Mie University
  • 1983 - 1987 Mie University
Professional career (1):
  • 農学博士 (名古屋大学)
Work history (3):
  • 2017/04 - 現在 Aichi Shukutoku University
  • 2003/05 - 2017/03 Tokai Gakuen University
  • 1989/04 - 2003/04 (株)ポッカコーポレーション中央研究所
Committee career (2):
  • - 現在 日本栄養・食糧学会中部支部 参与
  • - 現在 日本食品科学工学会中部支部 運営委員
Awards (2):
  • 2006 - 日本食品科学工学会奨励賞
  • 1998 - 社団法人 日本果汁協会 技術賞
Association Membership(s) (4):
Japanese Society of Food Chemistry ,  THE JAPAN ASSOCIATION FOR THE INTEGRATED STUDY OF DIETARY HABITS ,  日本栄養・食糧学会 ,  日本食品科学工学会
※ Researcher’s information displayed in J-GLOBAL is based on the information registered in researchmap. For details, see here.

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