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J-GLOBAL ID:200901093094573358   Update date: Jan. 17, 2024

Koizumi Noriko

コイズミ ノリコ | Koizumi Noriko
Affiliation and department:
Job title: Professor
Research field  (5): Hygiene and public health (non-laboratory) ,  Hygiene and public health (laboratory) ,  Healthcare management, medical sociology ,  Food sciences ,  Environmental dynamics
Research keywords  (6): 環境動態解析 ,  公衆衛生学 ,  食品科学 ,  Fate of Pollutants in Environment ,  Public Health ,  Food Science
Research theme for competitive and other funds  (6):
  • ホウレンソウの葉位と葉部位におけるビタミンC含量の変動
  • 河川水におけるヒメダカ魚体内からのカドミウムの排出とそれに伴う魚体無機成分の動向
  • カドミウム曝露ヒメダカの魚体内鉄含量に及ぼす共存有機物質の影響
  • Variation of Vitamin C Contents in the Order of Development of Leaves and in the Part of a Leaf of Spinach
  • Studies on the Exclusion Rate of Cadmium and on the Variations of Mineral Coponents in Killifish(<Oryzias latipes>)Reared in River Water
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MISC (88):
  • ヒメダカにおけるカルシウムとマグネシウムの混合共存のCd毒性緩和効果について(共同発表). 第69回日本民族衛生学会総会講演集. 2004
  • ヒメダカにおけるカルシウムとシスティンの単独あるいは混合共存のCd毒性緩和効果について(共同発表). 第69回日本民族衛生学会総会講演集. 2004
  • LED照射による発芽野菜(スプラウト)の抗酸化性成分の変動. 第28回日本過酸化・フリーラジカル学会講演要旨集. 2004
  • 発芽野菜の抗酸化成分の変動・生長とLED照射の影響(共同発表). 第28回日本過酸化フリーラジカル学会講演要旨集. 2004
  • 透析食の調理後食における亜鉛含有量の検討(共同発表). 第51回日本栄養改善学会学術総会講演集. 2004
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Books (7):
  • 新食品学実験法[改訂版](共著)
    朝倉書店 1999
  • ポケット食品実験辞典(共著)
    明誠企画株式会社 1998
  • 改訂食品学総論(共著)
    建帛社 1994
  • 管理栄養士国家試験 トレーニング問題集(共著)
    文光堂 1991
  • 新・食品学実験法(共著)
    朝倉書店 1990
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Education (2):
  • - 1962 Sagami Women's University Faculty of Arts and Sciences Department of Food Science
  • - 1962 Sagami Women's University Faculty of Arts and Science
Professional career (1):
  • (BLANK) (Toho University)
Committee career (2):
  • 2003 - 2006 日本栄養改善学会 評議員
  • 1993 - 2004 日本民族衛生学会 評議員
Awards (1):
  • 1976 - 日本栄養改善学会
Association Membership(s) (8):
日本栄養改善学会 ,  日本生活学会 ,  日本農芸化学会 ,  日本家政学会 ,  日本水産学会 ,  日本民族衛生学会 ,  日本栄養食糧学会 ,  The Japanese Society of Nutrition and Dietetics
※ Researcher’s information displayed in J-GLOBAL is based on the information registered in researchmap. For details, see here.

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