Rchr
J-GLOBAL ID:200901095600211063
Update date: Nov. 27, 2012
Sato Chizuko
サトウ チヅコ | Sato Chizuko
Affiliation and department:
Research keywords (5):
環境放射能
, 食品
, 公衆衛生
, food
, public health
Research theme for competitive and other funds (1):
- Food-hygienic and nutritional research of foods produced in Hokkaido Investigation on the food allergy Research on bioavailability of trace elements
MISC (3):
-
北海道内4地域の1歳6ヶ月、3歳児を対象とする食物アレルギー 実態調査結果. 北海道衛生研究所報 510、32(2001)
-
北海道山ジャム(一村一品)の品質の推移について. 北海道立食品加工研究センター研究報告 No.2, 113(1996) 食物アレルギーを有する乳幼児の食生活調査結果 北海道衛生研究所報 49、130(1999)
-
食品中のヘム鉄のin vitro における有効性評価. 北海道衛生研究所報 47, 92(1997)
Work history (1):
- 1979 - 2000 Hokkaido Institute of Public Health
Association Membership(s) (2):
Return to Previous Page