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J-GLOBAL ID:200901096612736907
Update date: Aug. 20, 2022
Nagamori Tomomi
ナガモリ トモミ | Nagamori Tomomi
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Research field (1):
Electronic devices and equipment
Research keywords (3):
センサ
, 味覚
, Taste Sensor
Research theme for competitive and other funds (2):
味覚センサによるアミノ酸の研究
Study on Amino Acids with a Taste Sensor
MISC (22):
Detection of the Suppression of Saltiness by Umami Substances ┣DBUsing(/)-┫DB a Taste Sensor (共著). Sensors and Materials. 2000. 11. 469-477
味覚センサを用いたアミノ酸とジペプチドの研究 (共著). 日本味と匂学会誌. 1999. 6. 3. 721-724
マルチチャネル味覚センサを用いたPVA溶液の高感度測定 (共著). 電気学会論文誌. 1999. 120-E. 626-630
味覚センサと近赤外分光分析法を用いたトレハロースの計測 (共著). 九州大学大学院システム情報科学研究科報告. 1999. 4. 2. 179
Study on amino acids and dipeptides with a toste sensor. The Japanese Journal of Taste and Smell Researoh. 1999. 6. 3. 721-724
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Professional career (1):
(BLANK) (Kyushu University)
Association Membership(s) (4):
日本味と匂学会
, 高分子学会
, 応用物理学会
, 電気学会
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