About J-GLOBAL

日本語

Font size
  • A
  • A

Articleの詳細情報

ArticleJ-GLOBAL ID:200902165208516133整理番号:01A0222102

周産期・新生仔期におけるマグネシウム食と脳の発生・分化 (すかいらーくフードサイエンス研究所S)

著者:小柳清光(東京都医学研究機構 東京都神経科総研)、河上江美子(東京都医学研究機構 東京都神経科総研)、菊池香会(東京都医学研究機構 東京都神経科総研)・・・
資料名:食に関する助成研究調査報告書 号:13 ページ:65-71
発行年:2000年10月
  • J-GLOBAL home
  • Bookmark J-GLOBAL

J-GLOBAL: Linking, Expanding and Sparking

About J-GLOBAL

Linking

J-GLOBAL links information that represents the key to research and development. For example, linking articles and patents with people (authors and inventors) enables the extraction of a sequence of information.
It’s useful for making new discoveries and uncovering new information.

Expanding

The system enables searches of similar kinds of content through linkage with external sites.
It helps you to obtain knowledge from dissimilar fields and discover concepts that cross the boundaries of specialisms.

Sparking

Through repeated linkage and expansioniteration, J-GLOBAL provides unexpected hints for problem-solving and the illumination of new ideas.