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J-GLOBAL ID:200901001176946983   Update date: Sep. 13, 2022

Odani Sumiko

オダニ スミコ | Odani Sumiko
Affiliation and department:
Research field  (2): Science education ,  Home economics, lifestyle science
Research keywords  (8): 食教育 ,  食と栄養 ,  調理と機能性成分 ,  食生活学 ,  生活科学 ,  Immunology ,  Biochemistry ,  Food Science
Research theme for competitive and other funds  (7):
  • 2002 - 調理加工によるレジスタントスターチ量の変化
  • 2002 - 食物アレルギー予防に向けた超高圧処理による鶏卵白の低アレルゲン化
  • 2001 - 食物アレルギー予防に向けた食教育の試み
  • 食物アレルギー予防に向けた低アレルゲン化食品の開発
  • Improvement of Eating Sense and Food Life Education in Youth
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MISC (71):
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Books (5):
  • 新潟大学ブックレット「食べる」
    新潟日報事業社(新潟) 2002
  • 高校家庭科教科書「家庭総合」
    大修館書店(東京) 2002
  • 高校家庭科教科書「家庭基礎」
    大修館書店(東京) 2002
  • 高校家庭科ビジュアルシリーズ食品成分表
    開隆堂出版(東京) 1998
  • 『Biochemistry of Cutaneous Epidermal Differentiation』 Inhibition of in vitro Protein Biosynthesis by the Partially Purified Fractions of the Melanoma Extract
    1977
Education (4):
  • - 1969 Ochanomizu University
  • - 1969 Ochanomizu University Graduate School, Division of Home Economics
  • - 1967 Ochanomizu University
  • - 1967 Ochanomizu Woman's University Faculty of Home Economics
Professional career (2):
  • 1
  • 2
Work history (8):
  • 1979 - 1996 Niigata University
  • 1979 - 1996 Niigata University, Assistant Professor
  • 1996 - - 新潟大学 教授
  • 1996 - - Niigata University, Professor
  • 1975 - 1979 Niigata University
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Association Membership(s) (5):
日本家庭科教育学会(国内) ,  日本農芸化学会 ,  日本調理科学会 ,  日本栄養・食糧学会 ,  日本家政学会
※ Researcher’s information displayed in J-GLOBAL is based on the information registered in researchmap. For details, see here.

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