Rchr
J-GLOBAL ID:200901089257175471   Update date: Oct. 15, 2022

Muramatsu Yoshiki

Muramatsu Yoshiki
Papers (82):
  • Sokly SORM, Yoshiki MURAMATSU, Daiki OKA, Yuri TANIKOKA, Masataka UCHINO, Shuki MURAMATSU, Motoe SEKIDO, Takahiko NAKAMURA, Toru NAKAJIMA, Eiichiro SAKAGUCHI, et al. Proposal of New Pickles to Improve Food Sanitation at Wet Markets in Cambodia. International Journal of Environmental and Rural Development. 2022. 13. 2
  • 橋口真宜, 米大海, 村松良樹. 電子レンジによる食品のマイクロ波加熱研究の動向. 美味技術学会誌. 2022. 21. 1. 45-56
  • SHUKI MURAMATSU, SOKLY SORM, MASATAKA UCHINO, MOTOE SEKIDO, YOSHIKI MURAMATSU, DAIKI OKA, YURI TANIKOKA, TAKAHIKO NAKAMURA, TORU NAKAJIMA, MARI ARIMITSU, et al. Microbial Behavior in Cambodian Homemade-style Pickles. International Journal of Environmental and Rural Development. 2022. 13. 1
  • Sokly SORM, Yoshiki MURAMATSU, Masanori HASHIGUCHI, Dahai MI, Eiichiro SAKAGUCHI, Shotaro KAWAKAMI. Moisture Content Prediction of Dried Young Papaya during Drying and Water Absorption. International Journal of Environmental and Rural Development. 2022. 13. 1
  • 橋口真宜, 米大海, 村松良樹. 食品物理アプリによる次世代の業務改革へ向けて. 美味技術学会誌. 2021. 20. 2. 81-90
more...
MISC (24):
more...
Books (6):
  • 農業食料工学ハンドブック
    株式会社コロナ社 2020
  • ポストハーベスト工学事典
    株式会社朝倉書店 2019
  • 農産食品プロセス工学
    文永堂出版株式会社 2015 ISBN:9784830041280
  • よくわかる農業施設用語解説集
    (株)筑波書房 2012 ISBN:9784811904085
  • 食品香粧学入門
    東京農業大学出版会 2011 ISBN:9784886942203
more...
Lectures and oral presentations  (138):
  • Improvements in Food Sanitation for Homemade-Style Pickled Cucumber in Cambodia
    (第80回農業食料工学会年次大会 2022)
  • ポストハーベスト工学解析用アプリの開発と運用
    (第80回農業食料工学会年次大会 2022)
  • カンボジアで生産されるエビ漬物の衛生評価
    (日本食品科学工学会第69回大会 2022)
  • 食品の加熱殺菌解析用アプリの開発
    (日本食品科学工学会第69回大会 2022)
  • Microbial Behavior in Cambodian Homemade-style Pickles
    (13th International Conference on Environmental and Rural Development (12thICERD) 2022)
more...
※ Researcher’s information displayed in J-GLOBAL is based on the information registered in researchmap. For details, see here.

Return to Previous Page