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J-GLOBAL ID:200901090254110288   Update date: Dec. 21, 2022

Nimura Kazumi

ニムラ カズミ | Nimura Kazumi
Affiliation and department:
Research field  (1): Other
Papers (20):
  • 鈴木勇己, 二村和視, 小泉鏡子. Effect of Processing Methods on the Iron Content of Hijiki Produced from the West Coast of the Izu Peninsula. 日本食品科学工学会誌. 2021. 68. 4
  • Shoda Chiho, Shoda Chiho, Shoda Chiho, Miwa Yukihiro, Miwa Yukihiro, Nimura Kazumi, Okamoto Kazutoshi, Yamagami Satoru, Tsubota Kazuo, Tsubota Kazuo, et al. Hypoxia-Inducible Factor Inhibitors Derived from Marine Products Suppress a Murine Model of Neovascular Retinopathy. Nutrients (Web). 2020. 12. 4
  • 野田浩之, 二村和視, 岡本一利. 駿河湾深層水を用いたサガラメEisenia arboreaの0.1-1kL水槽規模での培養. 海洋深層水研究. 2010. 11. 1
  • 原雄一郎, 長谷川和清, 澤本彰三, 岡本一利, 二村和視, 吉川尚, 佐藤義夫, 加藤登. 駿河湾海洋深層水で培養したヒジキの生長とヒ素含有量の変化. 海洋深層水研究. 2009. 10. 1
  • 二村和視, 野田浩之, 花井孝之, 岡本一利. Cultivation of Young Blade Eisenia arborea in Makinohara, Shizuoka. 水産増殖. 2009. 57. 3
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MISC (6):
  • 二村和視. Effect of Dehydration Process Using Salt on Fish Meat Quality. ソルト・サイエンス研究財団助成研究報告集 2 医学 食品科学編. 2021. 2019
  • 成田美智子, 吾妻行雄, 谷口和也, 島本淳司, 二村和視, 荒川久幸. 褐藻カジメの生育条件. 日本水産学会大会講演要旨集. 2006. 2006
  • 二村和視. カジメ幼胞子体の生長に及ぼす光量・水温・培養海水の影響. 日本水産学会大会講演要旨集. 2005. 2005
  • 二村和視, 水田浩之, 山本弘敏. コンブ属4種の胞子体成熟における窒素・リン含有量. 日本水産学会大会講演要旨集. 2000. 2000
  • 二村和視, 水田浩之, 山本弘敏. マコンブの子嚢斑形成に伴う生理的変化. 日本水産学会大会講演要旨集. 1999. 1999
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Lectures and oral presentations  (25):
  • Effect of Dehydration Process Using Salt on Fish Meat Quality
    (ソルト・サイエンス研究財団助成研究報告集 2 医学 食品科学編 2021)
  • まぐろ類を対象としたヒスタミン簡易検査法
    (日本水産学会大会講演要旨集(CD-ROM) 2021)
  • さば類を対象としたヒスタミン簡易検査法
    (日本水産学会大会講演要旨集(CD-ROM) 2021)
  • 釜揚げしらすの品質に及ぼす原料鮮度の影響
    (日本水産学会大会講演要旨集(CD-ROM) 2021)
  • 静岡市石部産アカモクの成熟に伴う粘質多糖含有量の変化
    (日本水産学会大会講演要旨集(CD-ROM) 2021)
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Education (1):
  • - 2003 Hokkaido University
Professional career (1):
  • 水産科学 (北海道大学)
Association Membership(s) (2):
日本水産学会 ,  食品科学工学会
※ Researcher’s information displayed in J-GLOBAL is based on the information registered in researchmap. For details, see here.

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