Rchr
J-GLOBAL ID:200901092668153011   Update date: Aug. 29, 2020

Tsukamoto Ken'ichi

ツカモト ケンイチ | Tsukamoto Ken'ichi
Affiliation and department:
Job title: Researcher
Homepage URL  (1): http://www.arif.pref.akita.jp
Research field  (1): Food sciences
Research keywords  (5): ジュンサイ ,  ハタハタ ,  飯ずし ,  junsai ,  hatahata
Research theme for competitive and other funds  (2):
  • 2003 - 2007 秋田県産水産資源及びジュンサイの有効利用技術の開発
  • 2003 - 2007 Development of new special products of regions (Development of processing techniques of high-added value for coastal hauls) High-added value of Atka mackerel and horse mackerel
MISC (9):
Patents (9):
  • 被覆食品
  • ジュンサイの処理法
  • オキアミ自己消化発酵物と、その製造方法、およびこれを用いた発酵食品の品質改良法
  • 遊離プロタミンの製造方法
  • 耐久力増強用栄養補助食品
more...
Education (4):
  • - 2007 Akita Prefectural University
  • - 2007 AKita Prefectural University
  • - 1982 Tohoku University Faculty of Agriculture
  • - 1982 Tohoku University Faculty of Agriculture
Professional career (1):
  • 生物資源科学博士 (秋田県立大学)
Work history (3):
  • 1996 - 秋田県総合食品研究所
  • 1991 - 秋田県生物資源総合開発利用センター
  • 1982 - 株式会社ニチロ中央研究所
Association Membership(s) (3):
日本食品科学工学会 ,  日本水産学会 ,  The Japanese Society of Fisheries Science
※ Researcher’s information displayed in J-GLOBAL is based on the information registered in researchmap. For details, see here.

Return to Previous Page