Rchr
J-GLOBAL ID:200901093798548022   Update date: Sep. 09, 2022

Hisamatsu Makoto

ヒサマツ マコト | Hisamatsu Makoto
Affiliation and department:
Research field  (3): Applied molecular and cellular biology ,  Food sciences ,  Applied biochemistry
Research keywords  (6): 澱粉科学 ,  生物工学 ,  細胞工学 ,  Starch science ,  Bioengineering ,  Cell engineering
Research theme for competitive and other funds  (7):
  • 4.酸性耐性酵母の有効利用
  • 澱粉の構造解析に関する研究
  • 磁性化担体の開発と利用に関する研究
  • 高分子糖鎖によるプロトプラスト細胞の安定化
  • Study on Characteristic of Starch
Show all
MISC (59):
Education (4):
  • - 1975 Mie University
  • - 1975 Mie University Graduate School, Division of Agriculture
  • - 1972 Doshisha University
  • - 1972 Doshisha University Faculty of Engineering
Professional career (1):
  • (BLANK)
Association Membership(s) (5):
日本植物生理学会 ,  日本糖質学会 ,  日本応用糖質科学会 ,  日本生物工学会 ,  日本農芸化学会
※ Researcher’s information displayed in J-GLOBAL is based on the information registered in researchmap. For details, see here.

Return to Previous Page