Rchr
J-GLOBAL ID:200901094256483672   Update date: Sep. 09, 2022

Matsumoto Misuzu

マツモト ミスズ | Matsumoto Misuzu
Affiliation and department:
Job title: professor
Research field  (2): Marine/Aquatic life sciences ,  Home economics, lifestyle science
Research keywords  (4): 調理文化 ,  調理科学 ,  Culinary Culture ,  Cookery Science
Research theme for competitive and other funds  (6):
  • 日本の伝統食品に関する研究
  • 食文化
  • 魚介類の調理科学
  • Research on Traditional Food in Japan
  • Culinary Culture
Show all
MISC (9):
Books (1):
  • 新版介護福祉士養成講座8 家政学概論(]G0004[) 第2章、5節 食品の調理性(担当)
    中央法規出版 2001
Education (4):
  • - 1992 旧東京水産大学 水産学研究科 食品生産学専攻
  • - 1992 Tokyo University of Fisheries Graduate School, Division of Agricultural Science
  • - 1978 Ochanomizu University
  • - 1978 Ochanomizu University Faculty of Home Economics
Professional career (2):
  • (BLANK)
  • (BLANK)
Association Membership(s) (4):
日本海水学会 ,  日本水産学会 ,  日本家政学会 ,  日本調理科学会
※ Researcher’s information displayed in J-GLOBAL is based on the information registered in researchmap. For details, see here.

Return to Previous Page