Rchr
J-GLOBAL ID:200901094443159030   Update date: Sep. 20, 2022

Kiuchi Kan

キウチ カン | Kiuchi Kan
Affiliation and department:
Research field  (1): Applied biochemistry
Research keywords  (3): 発酵食品 ,  食品加工 ,  Food Processing
Research theme for competitive and other funds  (3):
  • 2006 - 2007 照葉樹林文化帯とその周辺地域における発酵食品の製造利用に関する科学的・文化的研究とその応用について
  • 2005 - 2007 食品微生物の機能に関する研究
  • Functionality of food microorganisms
MISC (41):
Patents (2):
  • エラスターゼ生産納豆菌及びこれを用いた納豆の製造方法
  • バチリス・ズブチリスNN-1日本国特許平2-53461
Books (18):
  • Bacterial Spore Formers
    Horizon Bioscience 2004
  • 発酵ハンドブック
    三共出版株式会社 2001
  • Fermented Food
    CRC Press 2001
  • 食品工業概説
    恒星社厚生閣 1997
  • 食品工業概説
    恒星社厚生閣 1997
more...
Works (6):
  • 国産大豆利用促進支援事業((財)日本食品産業センター) 国産大豆の加工適性
    1997 -
  • Food Processing Suitability of Japanese Soybeans
    1997 -
  • 生物反応装置
    1994 -
  • Bioreactor
    1994 -
  • 納豆製品開発の現状調査
    1990 -
more...
Professional career (2):
  • (BLANK)
  • (BLANK)
Committee career (1):
  • 2003 - 2004 防菌防微学会 評議員
Association Membership(s) (8):
フードシステム学会 ,  日本乳酸菌学会 ,  防菌防微学会 ,  日本分子生物学会 ,  日本醸造学会 ,  日本食品工業学会 ,  日本生物工学会 ,  日本農芸化学会
※ Researcher’s information displayed in J-GLOBAL is based on the information registered in researchmap. For details, see here.

Return to Previous Page