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J-GLOBAL ID:200901094650724111   Update date: Sep. 11, 2022

Yasuda Naoko

ヤスダ ナオコ | Yasuda Naoko
Affiliation and department:
Research field  (1): Home economics, lifestyle science
Research keywords  (1): 食生活
Research theme for competitive and other funds  (4):
  • 食のコーディネート
  • 栄養改善のための食生活実態調査
  • 焼く調理に関する研究
  • a study on cooking in an oven and a pan
MISC (29):
Books (11):
  • 新版食品の官能評価・鑑別演習(共著)
    建帛社 2004
  • Textbook For Table designing
    Kyouritu sottuki insatu・yasasїi shokutaku stupanbu 2003
  • New Textbook For Cooking Practice
    Kouseikan 2003
  • 食卓のコーディネート(基礎)
    共立速記印刷・優しい食卓出版部 2003
  • 新調理学実習 cooking
    光生館 2003
more...
Education (2):
  • - 1968 Osaka Women's University
  • - 1968 Osaka Women's University Faculty of Arts and Science
Awards (1):
  • 日本栄養改善学会賞(共同)
Association Membership(s) (3):
日本栄養改善学会 ,  日本調理科学会 ,  日本家政学会
※ Researcher’s information displayed in J-GLOBAL is based on the information registered in researchmap. For details, see here.

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