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J-GLOBAL ID:200901095360229253   Update date: May. 23, 2020

Yamada Yasumasa

ヤマダ ヤスマサ | Yamada Yasumasa
Affiliation and department:
Job title: Dean of Academic Affairs
Research field  (3): Food sciences ,  Bioorganic chemistry ,  Applied biochemistry
Research keywords  (6): 応用微生物学・応用生物化学 ,  生物生産化学・生物有機化学 ,  食品科学・栄養科学 ,  Applied Microbiochemistry and Applied Biochemistry ,  Biological Productive Chemistry and Bioorganic Chemistry ,  Food Science and Nutritional Chemistry
Research theme for competitive and other funds  (8):
  • 植物色素アントシアニンの食品機能
  • 味覚物質の構造活性相関
  • 天然色素の食品機能
  • 食用植物に由来する生理活性物質の構造解析
  • food function of anthocyanin
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MISC (38):
Patents (1):
  • クマリン誘導体
Books (4):
  • 「食品学各論」(栄養科学シリーズ NEXT)
    講談社サイエンティフィク 2001
  • 「食品環境実験50」
    医歯薬出版 1999
  • 「味とにおいの分子認識」(共同執筆)
    日本化学会編 学会出版センター 1999
  • 「食品中の生体機能調節物質研究法」(共同執筆)
    学会出版センター 1996
Education (6):
  • - 1987 Osaka City University
  • - 1987 Osaka City University Graduate School, Division of Domestic Science Health science and Nutrition
  • - 1982 Doshisha University
  • - 1982 Doshisha University Graduate School, Division of Engineering Applied Chemistry
  • - 1980 Doshisha University
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Professional career (2):
  • Doctor of Philosophy (Osaka City University)
  • Master of Engineering (Doshisha University)
Association Membership(s) (7):
日本薬学会 ,  日本味と匂学会 ,  アメリカ化学会(American Chemical Society) ,  日本食品衛生学会 ,  日本防菌防黴学会 ,  日本食品科学工学会 ,  日本農芸化学会
※ Researcher’s information displayed in J-GLOBAL is based on the information registered in researchmap. For details, see here.

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