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J-GLOBAL ID:200901095600211063   Update date: Nov. 27, 2012

Sato Chizuko

サトウ チヅコ | Sato Chizuko
Affiliation and department:
Research keywords  (5): 環境放射能 ,  食品 ,  公衆衛生 ,  food ,  public health
Research theme for competitive and other funds  (1):
  • Food-hygienic and nutritional research of foods produced in Hokkaido Investigation on the food allergy Research on bioavailability of trace elements
MISC (3):
  • 北海道内4地域の1歳6ヶ月、3歳児を対象とする食物アレルギー 実態調査結果. 北海道衛生研究所報 510、32(2001)
  • 北海道山ジャム(一村一品)の品質の推移について. 北海道立食品加工研究センター研究報告 No.2, 113(1996) 食物アレルギーを有する乳幼児の食生活調査結果 北海道衛生研究所報 49、130(1999)
  • 食品中のヘム鉄のin vitro における有効性評価. 北海道衛生研究所報 47, 92(1997)
Work history (1):
  • 1979 - 2000 Hokkaido Institute of Public Health
Association Membership(s) (2):
日本分析化学会 ,  日本微量元素学会
※ Researcher’s information displayed in J-GLOBAL is based on the information registered in researchmap. For details, see here.

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