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J-GLOBAL ID:200901095704474066
Update date: Apr. 28, 2020
Chujo Hitomi
チュウジョウ ヒトミ | Chujo Hitomi
Affiliation and department:
旧所属 九州大学 大学院生物資源環境科学府 博士後期課程
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Research keywords (1):
食糧化学
Research theme for competitive and other funds (1):
2000 - 2005 共役リノール酸の生体調節機能に関する研究
MISC (12):
M Yamasaki, T Kitagawa, H Chujo, N Koyanagi, E Nishida, M Nakaya, K Yoshimi, H Maeda, S Nou, T Iwata, et al. Physiological difference between free and triglyceride-type conjugated linoleic acid on the immune function of C57BL/6N mice. JOURNAL OF AGRICULTURAL AND FOOD CHEMISTRY. 2004. 52. 11. 3644-3648
アロマターゼ活性に及ぼす共役リノール酸の影響. 第9回日本フードファクター学会(淡路島). 2004
乳癌細胞の増殖に及ぼす共役リノ-ル酸とインスリンの複合効果. 第58回日本栄養・食糧学会大会 (仙台). 2004
Effect of dietary conjugated linoleic acid on liver regeneration after a partial hepatectomy in rats. J Nutr Sci Vitaminol. 2004. 50 (1), 9-12
H Chujo, M Yamasaki, S Nou, N Koyanagi, H Tachibana, K Yamada. Effect of conjugated linoleic acid isomers on growth factor-induced proliferation of human breast cancer cells. CANCER LETTERS. 2003. 202. 1. 81-87
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Education (1):
- 2000 The University of Tokushima Faculty of Medicine School of Nutrition
Professional career (1):
農学修士 (九州大学)
Association Membership(s) (2):
日本栄養・食糧学会
, 日本農芸化学会
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