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J-GLOBAL ID:200901096979701425   Update date: Aug. 31, 2022

Shiota Fumiko

シオタ フミコ | Shiota Fumiko
Affiliation and department:
Research field  (1): Home economics, lifestyle science
Research keywords  (2): 調理科学 ,  Science of Cookery
Research theme for competitive and other funds  (2):
  • 1993 - 魚介類のエキスに関する研究
  • 1993 - Extractive Components of Fish and Shellfish
MISC (20):
  • 進学動機の変遷. 華頂短期大学研究紀要. 2002. 47. 1-11
  • Changes of Students' Motives for College Education. Bulletin of Kacho Junior College. 2002. 47. 1-11
  • 氷蔵中におけるマサバ筋肉のATP-関連化合物及び遊離アミノ酸含量の変化. 華頂短期大学研究紀要. 2000. 45. 28-38
  • Changes in Contents of ATP-related Compounds and Free Amino Acids of Jurenile Mackerel Stored in Ice. Bulletin of Kacho Junior College. 2000. 45. 28-38
  • 塩田 二三子, 村田 道代. かつお節の呈味成分. 華頂短期大学研究紀要. 1999. 44. 34-46
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Education (3):
  • - 2004 The Open University of Japan School of Graduate Studies Graduate School of Arts and Sciences
  • - 1986 Kyoto Prefectural University
  • - 1986 Kyoto Prefectural University Faculty of Life Science
Professional career (1):
  • 学術修士 (放送大学)
Work history (5):
  • 2004 - - 華頂短期大学 助教授
  • 1995 - 2003 Kacho College
  • 1995 - 2003 Kacho Junior College, Instructor
  • 1986 - 1995 Kacho College
  • 1986 - 1995 Kacho Junior College, Research Assistant
Committee career (1):
  • 2004 - 日本調理科学会 近畿支部委員
Association Membership(s) (5):
日本調理科学会 ,  日本食品科学工学会 ,  日本水産学会 ,  日本栄養・食糧学会 ,  日本家政学会
※ Researcher’s information displayed in J-GLOBAL is based on the information registered in researchmap. For details, see here.

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