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J-GLOBAL ID:200901097401126424   Update date: Mar. 09, 2005

Uchida Hatsuyo

ウチダ ハツヨ | Uchida Hatsuyo
Affiliation and department:
Research keywords  (2): 家政学 ,  Home Economics
Research theme for competitive and other funds  (2):
  • 包丁の扱い方に関する一考察
  • Considerations with Regards to Kitchen Knives
MISC (40):
more...
Books (4):
  • 新編調理実習書
    学建書院(共著) 2000
  • わかりやすい病気別栄養食事指導(共著)
    学健書院 1995
  • 調理学
    学建書院 1992
  • Science of Cookery
    1992
Works (4):
  • 箸の扱い方に関する一考察
    1999 -
  • Considerations with Regards to Chopsticks
    1999 -
  • 包丁の扱い方に関する一考察
    1991 -
  • Considerations with Regards to Kitchen Knives
    1991 -
Education (1):
  • - 1972 名古屋栄養短期大学 食物
Association Membership(s) (2):
日本家政学会 ,  日本栄養改善学会
※ Researcher’s information displayed in J-GLOBAL is based on the information registered in researchmap. For details, see here.

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