Rchr
J-GLOBAL ID:200901097401126424
Update date: Mar. 09, 2005
Uchida Hatsuyo
ウチダ ハツヨ | Uchida Hatsuyo
Affiliation and department:
Research keywords (2):
家政学
, Home Economics
Research theme for competitive and other funds (2):
- 包丁の扱い方に関する一考察
- Considerations with Regards to Kitchen Knives
MISC (40):
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朝食の主食タイプが塩分摂取量に与える影響について. 第51回日本栄養改善学会. 2004
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Consideration with Regard to Chopsticks (PartII). 2003
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箸の扱い方に関する一考察(第2報). 日本家政学会中部支部第49回大会. 2003
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Consideration with Regard to Chopsticks (PartII). 2003
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女子短大生の食意識と食生活に関する一考察. 名古屋文理短大. 2000. 25
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Books (4):
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新編調理実習書
学建書院(共著) 2000
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わかりやすい病気別栄養食事指導(共著)
学健書院 1995
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調理学
学建書院 1992
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Science of Cookery
1992
Works (4):
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箸の扱い方に関する一考察
1999 -
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Considerations with Regards to Chopsticks
1999 -
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包丁の扱い方に関する一考察
1991 -
-
Considerations with Regards to Kitchen Knives
1991 -
Education (1):
Association Membership(s) (2):
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