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J-GLOBAL ID:200901098179447469   Update date: Sep. 30, 2022

Tada Mikiro

タダ ミキロウ | Tada Mikiro
Affiliation and department:
Research field  (2): Food sciences ,  Applied microbiology
Research keywords  (4): 食品照射 ,  放射線生物化学 ,  Food Irradiation ,  Radiation Biochemistry
Research theme for competitive and other funds  (8):
  • 1995 - 2003 天然食品添加物の放射線殺菌に関する研究
  • 1995 - 2003 Pasteurization of natural food additive by ionizing rediation.
  • 1970 - 2003 植物色素の食品化学的研究
  • 1970 - 2003 Foodchemical studies on plant pigments.
  • 1978 - 2001 酵母におけるイソプレノイド代謝の光制御機構に関する研究
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MISC (140):
Books (7):
  • 光ストレス
    植物栄養・肥料の事典(植物栄養・肥料の事典委員会編)朝倉書店、東京. 2003
  • 液体クロマトグラフィー(LC)および液体クロマトグラフィー質量分析(LC-MS).
    機器分析実験(梅沢善夫、本水昌二編) 東京科学同人、東京. 2002
  • Methods for Investigating Photoregulated Carotenogenesis
    Methods in Enzymology(Academic Press) 1993
  • 食品科学便覧(共著)
    共立出版株式会社 1978
  • Handbook of Food Science
    Kyoritsu-Syuppan Co. Ltd. 1978
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Education (2):
  • - 1963 Okayama University Faculty of Agriculture
  • - 1962 Okayama University Faculty of Agriculture Agriculture Chemistry
Professional career (1):
  • (BLANK)
Committee career (4):
  • 1991 - 2002 日本農芸化学会 関西支部評議員
  • 1998 - 日本食品化学学会 監事、理事
  • 1994 - 1997 日本植物生理学会 評議員
  • 1995 - 日本食品照射研究協議会 理事,副会長
Association Membership(s) (6):
日本食品化学学会 ,  日本食品照射研究協議会 ,  日本食品科学工学会 ,  日本生化学会 ,  日本植物生理学会 ,  日本農芸化学会
※ Researcher’s information displayed in J-GLOBAL is based on the information registered in researchmap. For details, see here.

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