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J-GLOBAL ID:201201099037839230   Update date: Sep. 18, 2022

tamako mizu

ミズ タマコ | tamako mizu
Affiliation and department:
Job title: Assistant Professor
Research field  (1): Home economics, lifestyle science
Research keywords  (1): cookery science
Papers (1):
MISC (6):
Lectures and oral presentations  (7):
  • 泡立て条件が起泡生クリームの性状と加熱・冷却速度に及ぼす影響
    (日本家政学会第61回大会 2009)
  • 泡立て条件を変えて調製した卵白メレンゲ内部の熱移動速度の測定
    (平成20年度日本調理科学会大会 2008)
  • 小麦粉ドウ内部の熱移動に及ぼす膨化現象の影響
    (日本家政学会第60回大会 2008)
  • 撹拌条件を変えて調製した油滴径の異なるO/W型エマルション内部における熱移動
    (創立40周年日本調理科学会平成19年度大会 2007)
  • O/W型およびW/O型エマルションの伝熱特性
    (平成18年度日本調理科学会大会 2006)
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Education (2):
  • 2005 - 2010 tokyo kasei university graduate school of home economics
  • 2001 - 2005 tokyokasei university Faculty of Home Economics the department of food and nutrition
Professional career (1):
  • 学術 (東京家政大学)
Work history (2):
  • 2012/04 - 現在 the university of shimane junior college assistant professor
  • 2010/04 - 2011/09 assistant professor
Association Membership(s) (4):
the japan dietetic association ,  JAPANESE SOCIETY FOR FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY ,  THE JAPAN SOCIETY OF COOKERY SCIENCE ,  THE JAPAN SOCIETY OF HOME ECONOMICS
※ Researcher’s information displayed in J-GLOBAL is based on the information registered in researchmap. For details, see here.

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