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J-GLOBAL ID:201301002150135625   Update date: Nov. 27, 2018

nao yasuda

nao yasuda
Lectures and oral presentations  (5):
  • グルコマンナンがヒトの食後血糖値に与える影響(第2報)
    (第60回日本栄養改善学会学術総会 2013)
  • グルコマンナンがヒトの食後血糖値に与える影響
    (第59回日本栄養改善学会学術総会 2012)
  • Effects of konjac powder on postprandial blood glucose levels in Japanese women
    (16th International Congress of Dietetics 2012)
  • こんにゃく精粉がヒトの食後血糖値に与える影響(第2報)~こんにゃく精粉の添加量に関する基礎的検討~
    (第58回日本栄養改善学会学術総会 2011)
  • こんにゃく精粉がヒトの食後血糖値に与える影響(第1報)~血糖測定器および実験食に関する基礎的検討~
    (第58回日本栄養改善学会学術総会 2011)
Work history (1):
  • Nakamura Gakuen University Junior College Division of Food and Nutrition
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