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J-GLOBAL ID:201301008222166685   Update date: Sep. 25, 2022

Koike Tetsuo

コイケ テツオ | Koike Tetsuo
Affiliation and department:
Research field  (1): Tourism studies
Research keywords  (1): フードコーディネーター
Papers (10):
  • Present market conditions and future possibilities for wines Yamanashi region. Journal of tourism studies. 2011. 10. 23-30
  • A survey of student eating habits based on menus of student restaurants at Japanese universities. Journal of tourism studies. 2009. 8. 39-47
  • 小池 鉄夫. 大学生の食生活調査から見る学生食堂の在り方. 東洋大学国際地域学部 観光学研究. 2009. 8. 39-47
  • 小池 鉄夫, 藤居 譲太郎, 小泉 徹. ワークショップ フードサービス業の雇用問題を考える--学生の魅力的な就職先となるためには ([日本フードサービス学会]第13回年次大会). 日本フ-ドサ-ビス学会年報. 2008. 13. 128-141
  • Problems experienced by students working with Tokyo's restaurant, bar a working study. Journal of tourism studies. 2007. 6. 75-82
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Books (2):
  • Food&Beverageサービス実務教本
    FBO料飲専門家団体連合会 2014
  • フードコーディネーター用語集
    柴田書店 2012
Lectures and oral presentations  (1):
  • 「大学生の食生活記録」
    (大学生協東京事業連合講演会 2012)
Education (2):
  • Komazawa University Faculty of Economics Department of Economics
  • Asia University
Professional career (1):
  • 法学修士 (亜細亜大学)
Association Membership(s) (3):
日本ホテル・レストランサービス技能協会 ,  日本フードコーディネーター協会 ,  日本フードサービス学会
※ Researcher’s information displayed in J-GLOBAL is based on the information registered in researchmap. For details, see here.

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