Rchr
J-GLOBAL ID:201401028014090843   Update date: Mar. 28, 2024

harutoshi tsuda

ツダ ハルトシ | harutoshi tsuda
Affiliation and department:
Job title: Associate Professor
Research field  (1): Animal production science
Research keywords  (5): Food hygiene ,  Fermented food ,  Dairy products ,  Lactic acid bacteria ,  Animal food technology
Papers (19):
more...
MISC (15):
Books (3):
  • Biopolymers for Biomedical and Biotechnological Applications (Advanced Biotechnology)
    2021
  • 食品衛生検査指針 理化学編
    公益社団法人日本食品衛生協会 2015
  • Lactic acid bacteria R & D for food, health & livestock purposes
    InTech 2013
Lectures and oral presentations  (9):
  • 糖添加カッテージチーズにおけるリステリアの挙動
    (日本農芸化学会2024年度 創立100周年大会 2024)
  • カマンベールチーズにおける芳香性物質の消長
    (日本酪農科学シンポジウム 2022 2022)
  • マイクロプレートを用いた食品中のビタミン測定法の改良
    (日本食品科学工学会 第59回大会 2012)
  • 食品中のビタミン測定における微生物定量法の改良
    (日本食品科学工学会 第58回大会 2011)
  • 有機農法のための農地の窒素循環評価
    (日本農芸化学会 2010年度大会 2010)
more...
Education (3):
  • 2005 - 2008 Okayama University The Graduate School of Natural Science and Technology
  • 2003 - 2005 Okayama University The Graduate School of Natural Science and Technology
  • 1995 - 1999 Okayama University Faculty of Agriculture Department of Agricultural Sciences
Professional career (1):
  • Doctor of Agriculture
Association Membership(s) (4):
JAPANESE SOCIETY FOR FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY ,  JAPANESE DAIRY SCIENCE ASSOCIATION ,  JAPANESE SOCIETY OF ANIMAL SCIENCE ,  JAPAN SOCIETY FOR BIOSICENCE, BIOTECHNOLOGY, AND AGROCHEMISTRY
※ Researcher’s information displayed in J-GLOBAL is based on the information registered in researchmap. For details, see here.

Return to Previous Page