研究者
J-GLOBAL ID:200901009998275615   更新日: 2022年09月14日

伊東 裕子

イトウ ヒロコ | Ito Hiroko
研究分野 (1件): 食品科学
研究キーワード (2件): 食品の品質 ,  Quality of Food
競争的資金等の研究課題 (4件):
  • 食品の分析と食品の品質評価
  • 食品の品質を表わす匂い用語のキャラクタリゼーション
  • Analysis of Foods and Evaluation of its Quality
  • Characterization of Odor-descriptive Terms for Foods
MISC (18件):
  • 強調表示の市販飲料中の糖貭系甘味料. 人間生活科学研究. 2000. 37(1), 43-49
  • Analysis of Glucide Sweeteners Content in Marketed Drinks with an Enhanced Expression of Sugar Content and Their Sensory Evaluation. Journal of Human Life Sciences. 2000. 37(1), 43-49
  • 集団給食献立における栄養素量の分析値と計算値の比較. 宇部短期大学学術報告. 1999. (36), 21-29
  • Comparison of the Analyzed Values to the Calculated Values of Nutrient Contents in Meals Prepared by Mass Feeding Practice. Bulletin of Ube College. 1999. (36), 21-29
  • 菓子類の水分活性の測定. 宇部短期大学学術報告. 1997. (34), 9-14
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書籍 (2件):
  • 食品学実験(食物と栄養の科学3)共著 大鶴勝編
    朝倉書店 1988
  • Experiment of Food Science
    1988
学位 (1件):
  • 農学博士 (九州大学)
所属学会 (4件):
日本栄養・食糧学会 ,  日本食品科学工学会 ,  日本家政学会 ,  日本農芸化学会
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