研究者
J-GLOBAL ID:200901012538794844
更新日: 2020年04月17日
外山 友紀
Toyama Yuki
所属機関・部署:
旧所属 椙山女学園大学 生活科学部 食品栄養学科
旧所属 椙山女学園大学 生活科学部 食品栄養学科 について
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職名:
助手
研究分野 (2件):
生物分子化学
, 家政学、生活科学
研究キーワード (2件):
Natural product organic chemistry
, 天然物有機化学
競争的資金等の研究課題 (2件):
1995 - Study on color variation of Hydrangea flower.
アジサイの花色変異に関する研究
MISC (5件):
Analysis of metal element of hydrangeasepaals at various growing stages by ICP-AES. Biochemical Engineering Journal. 2003. 3706, 1-5
YOSHIDA K, TOYAMA(KATO) Y, KAMEDA K, KONDO T. Sepal Color Variatoin of Hydranged macrophylla and Vacuolar PH Measured with a Proton- Selective Microelectrode. Plant & Cell Physiology. 2003. 44. 3. 262-268
Analysis of metal element of hydrangeasepaals at various growing stages by ICP-AES. Biochemical Engineering Journal. 2003. 3706, 1-5
Sepal Color Variatoin of Hydranged macrophylla and Vacuolar PH Measured with a Proton- Selective Microelectrode. Plant & Cell Physiology. 2003. 44. 3. 262-268
K Yoshida, Y Toyama, K Kameda, T Kondo. Contribution of each caffeoyl residue of the pigment molecule of gentiodelphin to blue color development. PHYTOCHEMISTRY. 2000. 54. 1. 85-92
学歴 (2件):
- 1995 椙山女学園大学 生活科学部 食品栄養
- 1995 椙山女学園大学
学位 (1件):
修士(家政学) (椙山女学園大学)
所属学会 (2件):
日本家政学会
, 日本農芸化学会
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