Control of sugar content in fish fillet by soaking and cold preservation. In "More efficient utilization of fish and fisheries Products"
Elsevier B. V. , Amsterdam, Netherlands 2004
ニューライフ食品学(共著)
株式会社建帛社 1995
食品保存便覧(共著)
株式会社 クリエイティブ ジャパン 1992
新殺菌工学実用ハンドブック(共著)
株式会社 サイエンスフォーラム 1991
学歴 (2件):
- 1963 京都大学 農学部 水産学科
- 1963 京都大学
学位 (1件):
農学博士 (京都大学)
経歴 (6件):
1992 - 2001 兵庫大學短期大學部 兼任講師
1992 - 2001 Lecturer, gunior College of Hyogo University
1963 - 1993 日本新薬株式会社 食品開発研究所 所長代理
1963 - 1993 Head Researcher, Food Research Laboratory, Nippon Shinyaku.