The Survey of Fall Chum Salmon in Japan 6. Food engineering of salting and drying
Kouseisya-Kouseikaku 1985
Works (2件):
オリマルジョンの基本的性状と海産生物に及ぼす影響に関する研究
1998 -
Studies on fundamental property of olimulsion and the effect on marine species.
1998 -
学歴 (4件):
- 1967 大阪府立大学 工学研究科 化学工学
- 1967 大阪府立大学
- 1965 大阪府立大学 工学部 化学工学
- 1965 大阪府立大学
学位 (2件):
水産学博士 (北海道大学)
工学修士 (大阪府立大学)
経歴 (4件):
1967 - 1983 北海道大学水産学部 助手
1967 - 1983 北海道大学
1983 - - 北海道大学水産学部 助教授
1983 - - Hokkaido University, Associate Professor
所属学会 (6件):
日本食品工学会
, 日本食品科学工学会
, 化学工学会
, Japanese Society for Food Science and Technology
, Japan Society for Food Engineering
, The Society of Chemical Engineers, Japan