研究者
J-GLOBAL ID:200901015111785525   更新日: 2008年01月17日

イヌウン アリー

イヌウン アリー | Innun Aree
所属機関・部署:
職名: 大学院生(博士課程)
研究分野 (1件): 食品科学
研究キーワード (6件): Rare sugar ,  Globin ,  Hemoglobin ,  希少糖 ,  グロビン ,  ヘモグロビン
競争的資金等の研究課題 (2件):
  • 2002 - 2004 -
  • 2002 - 2004 The improvement of bread product using glycated globin
学歴 (4件):
  • - 2004 香川大学 (Special Master's Course Program for Foreign Studies in Asia, Africa, and Pan-Pacific Region) 食品タンパク室機能学研究室
  • - 2004 香川大学
  • - 2001 - - -
  • - 2001 KASETSART UNIVERSITY Faculty of Fisheries Department Of Fishery Products
学位 (1件):
  • 修士(農学部) (香川大学)
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