Kiyoshi Sato, Hidemi Izumi. Storage quality of fresh-cut cabbage and lettuce processed in a commercial produce plant and stored at various temperatures. Mem. Faculty. B. O. S. T. Kindai University. 2021. 46. 1-7
2001 - 2005 Associate Professor, Kinki University,
2005 - - 近畿大学生物理工学部 教授
2005 - - Professor, Kinki University,
1995 - 2001 近畿大学生物理工学 講師
1995 - 2001 Assistant Professor, Kinki University,
1984 - 1995 近畿大学附属農場 助手
1984 - 1995 Research Assistant, Kinki University,
1992 - 1994 アメリカ農務省 博士研究員
1992 - 1994 Past-Doc., USDA
School of Bio-Oriented Sci. & Technol.
Experimental Farm
全件表示
委員歴 (9件):
2023/06 - 現在 日本防菌防黴学会 参与
2009 - 現在 日本食品保蔵科学会 HACCP管理者認定委員長
2006 - 現在 和歌山県 食の安全県民会議委員長
2002 - 現在 和歌山県 特別栽培農産物認定委員長
2001 - 現在 日本食品・機械研究会 理事
2001 - 現在 日本食品保蔵科学会 理事
2019 - 2023 日本防菌防黴学会 監事
2013 - 2019 日本防菌防黴学会 理事
2002 - 2006 農水省 ブランドニッポン外部評価委員
全件表示
受賞 (4件):
2010 - アメリカ園芸学会 国際園芸研究者賞(ASHS Outstanding International Horticulturist)
2007 - 日本食品保蔵科学会 学会賞
1998 - 日本食品保蔵科学会 奨励賞
1998 - Award of Japan Association of Food Preservation Scientists
所属学会 (7件):
国際食品防護学会(International Association for Food Protection)
, 日本防菌防黴学会
, 日本食品保蔵科学会
, 食品科学技術者学会(Institute of Food Technologists)
, アメリカ園芸学会(American Society for Horticultural Science)
, 国際園芸学会(International Society for Horticultural Science)
, 日本食品科学工学会