研究者
J-GLOBAL ID:200901019633995975
更新日: 2020年08月25日
舘野 つや子
タテノ ツヤコ | Tateno Tsuyako
研究分野 (1件):
食品科学
研究キーワード (2件):
食品衛生学
, Food hyginene
競争的資金等の研究課題 (2件):
食品中の多環芳香族炭化水素
Polycyclic Aromatic Hidrocarbons in Food
MISC (87件):
Polycyclic Aromatic Hydrocarbons resulting from the Seasoning of Cooking (katsuo-dashi,konbu and niboshi extract, Beef and Vegetables extract, Chiken, pork, vagetable extract). The Bulletin of Tokyo Kasei University. 2003
国産料理用調味料(和風だし、洋風だし及び中華だし)中の多環芳香族炭化水素類の定量. 東京家政大学研究紀要. 2003
Polycyclic Aromatic Hydrocarbons resulting from the Seasoning of Cooking (katsuo-dashi,konbu and niboshi extract, Beef and Vegetables extract, Chiken, pork, vagetable extract). The Bulletin of Tokyo Kasei University. 2003
The Range of Error in Determining of Polysyclic Aromatic Hydrocarbons. Reprited from the Bulletin of Tokyo Kasei University. 2002
食品中の多環芳香族炭化水素類の分析値の誤差範囲について. 東京家政大学研究紀要. 2002
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書籍 (10件):
図解・食品衛生学
講談社 1996
図解・食品衛生学実験
講談社 1994
an illustration・ Experiment of Food hyginene
1994
新版・食品衛生学(共著)
建帛社 1992
New Food hyginene
Kenpakusha 1992
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学位 (1件):
医学博士
経歴 (1件):
東京家政大学 家政学部 栄養学科 教授
所属学会 (2件):
日本家政学会
, 日本食品衛生学会
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