研究者
J-GLOBAL ID:200901026932390369
更新日: 2020年05月28日
大江 秀雄
オオエ ヒデオ | Oe Hideo
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研究分野 (1件):
食品科学
研究キーワード (2件):
蛋白化学
, Protein chemistry
競争的資金等の研究課題 (2件):
1992 - 蛋白質の光分解
Photolysis of Proteins
MISC (47件):
Photolysis of α-Glucosidase by irradiation of UV Light. Bulletin of Shiga Junior College of Cultural Studies. 2003. 12, 3
紫外線照射によるα-Glucosidaseの光分解. 滋賀文化短期大学研究紀要. 2003. 12, 3
Photolysis of α-Glucosidase by irradiation of UV Light. Bulletin of Shiga Junior College of Cultural Studies. 2003. 12, 3
K Mizutani, H Yamashita, H Oe, M Hirose. Structural characteristics of the disulfide-reduced ovotransferrin N-lobe analyzed by protein fragmentation. BIOSCIENCE BIOTECHNOLOGY AND BIOCHEMISTRY. 1997. 61. 4. 641-646
タンパク質断片化によるS-S還元型Ovotransferrin N-Lobeの構造特性の解析(共著). Bioscience, Biotechnology, and Biochemistry. 1997. 61. 4. 641-646
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書籍 (1件):
Metabolism of methotrexate and folic acid in Crithidia fasciculata
Elsevier 1979
学歴 (4件):
- 1970 岐阜大学 農学研究科 農芸化学
- 1970 岐阜大学
- 1967 岐阜大学 農学部 農芸化学
- 1967 岐阜大学
学位 (2件):
農学修士 (岐阜大学)
農学博士 (京都大学)
経歴 (3件):
2010/04 - 2013/03 びわこ学院大学
2009/04 - 2010/03 びわこ学院大学短期大学部
1990/04 - 2009/03 滋賀文化短期大学
所属学会 (4件):
日本栄養・食糧学会
, 日本ビタミン学会
, 日本生化学会
, 日本農芸化学会
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