研究者
J-GLOBAL ID:200901031840011152   更新日: 2024年01月17日

鈴木 裕行

スズキ ヒロユキ | Suzuki Hiroyuki
所属機関・部署:
職名: 准教授
研究分野 (3件): 医化学 ,  食品科学 ,  分子生物学
研究キーワード (4件): 食品科学・栄養化学 ,  分子生物学 ,  Food science and Nutritional chemistry ,  Molecular Biology
競争的資金等の研究課題 (5件):
  • 2003 - 食品中の抗変異原物質に関する研究
  • 1997 - 野菜の保存に関する研究
  • 1997 - Study on storage of vegetables
  • Study on salt tolerance mechanism of microorganisms used for production of fermented foods
  • Study on transcriptional regulation of the acyl-CoA synthetase
MISC (44件):
Works (1件):
  • 「雪と食とのかかわりあい」-ニンジンの雪下貯蔵に伴う食味および香味成分の変化-
    1997 - 1999
学歴 (4件):
  • - 1989 東北大学 農学研究科 食糧化学
  • - 1989 東北大学
  • - 1983 宇都宮大学 農学部 農芸化学
  • - 1983 宇都宮大学
学位 (2件):
  • 農学博士 (東北大学)
  • 農学修士 (東北大学)
経歴 (2件):
  • 1991 - 1997 東北大学 助手
  • 1991 - 1997 Tohoku University, Research Assistant
所属学会 (12件):
園芸学会 ,  日本栄養・食糧学会 ,  日本分子生物学会 ,  日本生化学会 ,  日本農芸化学会 ,  The Japanese society for horticultural science ,  The Japanese biochemical society ,  Japanese society of nutrition and food science ,  The Molecular Biology Society of Japan ,  and agrochemistry ,  biotechnology ,  Japan society for bioscience
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