研究者
J-GLOBAL ID:200901049445586975   更新日: 2006年01月18日

磧 孝子

セキ タカコ | Seki Takako
所属機関・部署:
職名: 教授
研究分野 (1件): 家政学、生活科学
研究キーワード (1件): 家政学
競争的資金等の研究課題 (2件):
  • 食生活に関する研究
  • Domestic Science Research Study Relation
MISC (66件):
  • Cooking technology and acknowledgement to cooking of junior college students at a time of entrance to junior college from viewpoints of actual cooking education(PART4). 2003. 34. 117-122
  • 調理学実習書II(改定). プリンテックス ヤマモト. 2003
  • 調理学実習献立ノート. 2003
  • On Man-Yo Cuisine handed down with the time of its Man-Yo Era(about the 8th century time). 2003. 34. 93-110
  • Consideration on the background of the hotel and itstraditional dishes that may be traced back to 1695 (year 8 of Genroku era). 2001. 32
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学歴 (2件):
  • - 1968 東筑紫短期大学 食物栄養学科
  • - 1968 東筑紫短期大学
学位 (1件):
  • 栄養学
受賞 (1件):
  • 2001/10/29 - 厚生労働大臣表彰
所属学会 (3件):
日本調理科学会 ,  日本家政学会 ,  日本栄養改善学会
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