文献
J-GLOBAL ID:200902180436958978
整理番号:98A0722373
北海道における健康(安全),ゆとり,高品質乳生産をめざした飼養技術の進展 I 栄養管理技術 1. 乳牛のアミノ酸バランス改善による乳蛋白質の向上
Progress of breeding technology with the aim of health ( safety ), allowance, and high-quality milk production in Hokkaido. I. Nutritional management technology. 1. Improvement of milk protein by improvement of amino acid balance of milk cow.
-
出版者サイト
{{ this.onShowPLink() }}
複写サービスで全文入手
{{ this.onShowCLink("http://jdream3.com/copy/?sid=JGLOBAL&noSystem=1&documentNoArray=98A0722373©=1") }}
-
高度な検索・分析はJDreamⅢで
{{ this.onShowJLink("http://jdream3.com/lp/jglobal/index.html?docNo=98A0722373&from=J-GLOBAL&jstjournalNo=F0679A") }}