Wang Xingtian について
Tianjin Key Laboratory of Integrated Design and On-line Monitoring for Light Industry and Food Machinery and Equipment, College of Mechanical Engineering, Tianjin University of Science and Technology について
Li Guishui について
Tianjin Key Laboratory of Integrated Design and On-line Monitoring for Light Industry and Food Machinery and Equipment, College of Mechanical Engineering, Tianjin University of Science and Technology について
Cheng Lijun について
Tianjin Key Laboratory of Integrated Design and On-line Monitoring for Light Industry and Food Machinery and Equipment, College of Mechanical Engineering, Tianjin University of Science and Technology について
Tianjin Key Laboratory of Integrated Design and On-line Monitoring for Light Industry and Food Machinery and Equipment, College of Mechanical Engineering, Tianjin University of Science and Technology について
Tao Siyi について
Tianjin Key Laboratory of Integrated Design and On-line Monitoring for Light Industry and Food Machinery and Equipment, College of Mechanical Engineering, Tianjin University of Science and Technology について
Zhang Bing について
Tianjin Key Laboratory of Integrated Design and On-line Monitoring for Light Industry and Food Machinery and Equipment, College of Mechanical Engineering, Tianjin University of Science and Technology について
Shipin Kexue について
ソフトウェア について
浸漬 について
浸出 について
多価フェノール について
数学モデル について
応答曲面法 について
最適化 について
栄養価 について
信頼性 について
プロセスパラメータ について
遊離アミノ酸 について
抽出時間 について
mulberry leaf tea について
response surface methodology (RSM) について
polyphenols について
free amino acids について
extraction について
食品の化学・栄養価 について
食品の分析 について
野菜とその加工品 について
アルカロイドし好飲料 について
応答 について
曲面 について
最適化 について
クワ について
葉 について
茶 について
遊離アミノ酸 について
ポリフェノール について
抽出プロセス について
検証 について