Tang Yuwei について
College of Horticulture and Hardening, Hunan Agricultural University; Key Lab of Tea Science, Ministry of Education について
Liu Liping について
College of Horticulture and Hardening, Hunan Agricultural University; Key Lab of Tea Science, Ministry of Education について
Wang Ruoxian について
College of Horticulture and Hardening, Hunan Agricultural University について
Chen Yuhong について
College of Horticulture and Hardening, Hunan Agricultural University について
Liu Zhonghua について
College of Horticulture and Hardening, Hunan Agricultural University; National Research Center of Engineering Technology for Utilization of Functional Ingredients from Botanicals; Key Lab of Tea Science, Ministry of Education について
Liu Shuoqian について
College of Horticulture and Hardening, Hunan Agricultural University; National Research Center of Engineering Technology for Utilization of Functional Ingredients from Botanicals; Key Lab of Tea Science, Ministry of Education について
Chaye Kexue について
コーヒー について
ゲノム について
遺伝子 について
編集 について
点突然変異 について
ベクター について
ライフサイエンス について
合成酵素 について
高効率 について
Camellia sinensis (L.) について
genome editing technology について
tea caffeine synthase について
CRISPR/Cas9 technique について
遺伝子操作 について
茶樹 について
カフェイン について
合成酵素 について
Cas9 について
ゲノム編集 について
ベクター について
構築 について