Pan Teng について
Beijing Advanced Innovation Center for Food Nutrition and Human Health, College of Food Science and Nutritional Engineering, China Agricultural University, PR China について
Guo Huiyuan について
Beijing Advanced Innovation Center for Food Nutrition and Human Health, College of Food Science and Nutritional Engineering, China Agricultural University, PR China について
Li Yuan について
Beijing Advanced Innovation Center for Food Nutrition and Human Health, College of Food Science and Nutritional Engineering, China Agricultural University, PR China について
Song Junhong について
Beijing Higher Institution Engineering Research Center of Animal Product, Beijing, PR China について
Ren Fazheng について
Beijing Advanced Innovation Center for Food Nutrition and Human Health, College of Food Science and Nutritional Engineering, China Agricultural University, PR China について
Ren Fazheng について
Beijing Higher Institution Engineering Research Center of Animal Product, Beijing, PR China について
Food Hydrocolloids について
疎水性 について
凝集 について
疎水性相互作用 について
走査電子顕微鏡 について
β構造 について
ゲル について
肉製品 について
ミオシン について
弱磁場 について
塩化カルシウム について
残基 について
高濃度 について
ゲル強度 について
κカラギーナン について
機能特性 について
食品の品質 について
食品蛋白質 について
ブタ について
ミオシン について
κ-カラジーナン について
混合物 について
ゲル について
塩化カルシウム について