Zekovic Zoran について
Department of Biotechnology and Pharmaceutical Engineering, Faculty of Technology, University of Novi Sad, Bulevar Cara Lazara 1, 21000 Novi Sad, Serbia について
Pintac Diandra について
Department of Chemistry, Biochemistry and Environmental Protection, Faculty of Sciences, University of Novi Sad, Trg Dositeja Obradovica 3, 21000 Novi Sad, Serbia について
Majkic Tatjana について
Department of Chemistry, Biochemistry and Environmental Protection, Faculty of Sciences, University of Novi Sad, Trg Dositeja Obradovica 3, 21000 Novi Sad, Serbia について
Vidovic Senka について
Department of Biotechnology and Pharmaceutical Engineering, Faculty of Technology, University of Novi Sad, Bulevar Cara Lazara 1, 21000 Novi Sad, Serbia について
Mimica-Dukic Neda について
Department of Chemistry, Biochemistry and Environmental Protection, Faculty of Sciences, University of Novi Sad, Trg Dositeja Obradovica 3, 21000 Novi Sad, Serbia について
Teslic Nemanja について
Department of Agricultural and Food Sciences, University of Bologna,Piazza Goidanich 60, Cesena (FC) 47521, Italy について
Versari Andrea について
Department of Agricultural and Food Sciences, University of Bologna,Piazza Goidanich 60, Cesena (FC) 47521, Italy について
Pavlic Branimir について
Department of Biotechnology and Pharmaceutical Engineering, Faculty of Technology, University of Novi Sad, Bulevar Cara Lazara 1, 21000 Novi Sad, Serbia について
Industrial Crops and Products について
アキギリ属 について
応答曲面法 について
多価フェノール について
セージ について
製茶 について
スーパーオキシドアニオンラジカル について
最適化 について
超音波 について
中性化 について
実験計画法 について
酸化防止剤 について
抗酸化活性 について
抽出物 について
抽出時間 について
マイクロ波支援抽出 について
Salvia officinalisL. について
超音波支援抽出(UAE) について
マイクロ波支援抽出(MAE) について
ポリフェノール について
抗酸化活性 について
Optimization について
植物の生化学 について
酸化防止剤 について
原料 について
セージ について
副産物 について
回復 について
超音波 について
マイクロ波支援抽出 について