Pan Bingyan について
Tianjin Key Laboratory of Food Biotechnology, College of Biotechnology and Food Science, Tianjin University of Commerce について
Lu Xiaoxiang について
Tianjin Key Laboratory of Food Biotechnology, College of Biotechnology and Food Science, Tianjin University of Commerce について
Li Jiangkuo について
Tianjin Key Laboratory of Postharvest Physiology and Storage of Agricultural Products, National Engineering and Technology Research Center for Preservation of Agricultural Products について
Zhang Peng について
Tianjin Key Laboratory of Postharvest Physiology and Storage of Agricultural Products, National Engineering and Technology Research Center for Preservation of Agricultural Products について
Chen Shaohui について
Tianjin Key Laboratory of Postharvest Physiology and Storage of Agricultural Products, National Engineering and Technology Research Center for Preservation of Agricultural Products について
Shipin Kexue について
シェルフライフ について
冷蔵 について
ピーマン について
GC-MS分析 について
ヘッドスペース について
揮発分 について
ポリエチレン について
エステル について
固相抽出 について
アルコール について
保蔵 について
ガスクロマトグラフィー について
固相微量抽出 について
ヘッドスペース固相マイクロ抽出 について
電子鼻 について
sweet peppers について
electronic nose について
gas chromatography mass spectrometry (GC-MS) について
packaging について
volatile components について
ぶどう酒 について
果実とその加工品 について
食品の分析 について
揮発性物質 について
包装 について
研究 について