Wang Xiaosan について
State Key Laboratory of Food Science and Technology, Collaborative Innovation Center of Food Safety and Quality Control in Jiangsu Province, School of Food Science and Technology, Jiangnan University, 1800 Lihu Road, Wuxi, Jiangsu 214122, PR China について
Lu Jiyuan について
State Key Laboratory of Food Science and Technology, Collaborative Innovation Center of Food Safety and Quality Control in Jiangsu Province, School of Food Science and Technology, Jiangnan University, 1800 Lihu Road, Wuxi, Jiangsu 214122, PR China について
Liu Hong について
State Key Laboratory of Food Science and Technology, Collaborative Innovation Center of Food Safety and Quality Control in Jiangsu Province, School of Food Science and Technology, Jiangnan University, 1800 Lihu Road, Wuxi, Jiangsu 214122, PR China について
Jin Qingzhe について
State Key Laboratory of Food Science and Technology, Collaborative Innovation Center of Food Safety and Quality Control in Jiangsu Province, School of Food Science and Technology, Jiangnan University, 1800 Lihu Road, Wuxi, Jiangsu 214122, PR China について
Wang Xingguo について
State Key Laboratory of Food Science and Technology, Collaborative Innovation Center of Food Safety and Quality Control in Jiangsu Province, School of Food Science and Technology, Jiangnan University, 1800 Lihu Road, Wuxi, Jiangsu 214122, PR China について
Process Biochemistry について
糠油 について
最適化 について
エステル化 について
エステル について
脱酸素 について
最適条件 について
酵素 について
リパーゼ について
遊離脂肪酸 について
酸性 について
植物ステロール について
ビタミンE について
脂肪族アルコール について
ポリオール について
持続可能性 について
酸化安定性 について
Deacidification について
フィトステロールエステル について
固定化リパーゼ について
ビタミンE について
酸化安定性 について
酵素一般 について
植物ステロール について
酵素 について
エステル化 について
酸性 について
米ぬか油 について
脱酸 について